top of page
  • Writer's pictureAnita Hansson

Hur stoppar man Norton Pop-ups?

Oavsett vem du är eller vad du gör i livet, vet du förmodligen hur det är avgörande för varje individ att installera ett lämpligt antivirusprogram som Norton nuförtiden. Du bör leta efter en som passar dina behov så snart som möjligt om du är starkt beroende av teknik och internet.


Det finns olika typer av applikationer tillgängliga idag, och du väljer bland någon av dem enligt dina preferenser, krav och budgetbegränsningar. Därför bör du göra ditt bästa för att lära dig mer om detta program och hur det kan hjälpa dig med hjälp av Norton support team.


Oavsett vilken typ av skydd du behöver, kommer detta teknikföretag att kunna erbjuda dig många typer av verktyg och tjänster utan problem. Det kommer också att ge dig ytterligare faciliteter och produkter att använda på vilket sätt du vill.


De låter dig ha kontroll över verktygen, så du behöver inte oroa dig på något sätt. Alla dessa aspekter kommer att göra det bekvämt för dig att få de bästa resultaten samtidigt som du minskar risken för problem med stor marginal.


Har du problem med att försöka installera och konfigurera ditt antivirusprogram enligt dina krav? Om ditt svar är ja behöver du inte oroa dig längre eftersom Norton tekniska support team är tillgängligt hela dagen för att ge dig all typ av hjälp.


Oavsett vilken typ av komplikation du står inför, kommer dessa proffs att kunna lösa dina problem inom några minuter.


Utöver det finns det några steg du kan tänka på om du vill stoppa Norton popup-fönster framgångsrikt. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem för en bättre förståelse:


1. Det första du behöver göra är att ladda ner och öppna Norton säkerhetsprogram på din dator eller smartphone

2. När programmet är öppet framför dig, tryck på fliken Enhetssäkerhet som du kommer att stöta på

3. Från den nya sidan som visas på skärmen väljer du menyn Inställningar för att öppna den

4. En lista med alternativ kommer att ges till dig, tryck på rutan Administrativa inställningar

5. Rulla ned till listan som öppnas och tryck på Specialerbjudande Notification

6. Flytta strömbrytaren du kommer över till läget Av


Ring Norton support Sverige nummer om du misslyckas med att slutföra något av stegen ovan.


Relaterad sökning

Recent Posts

See All

Hur kan jag avinstallera Norton-programvaran?

Beroende på ditt operativsystem, följ instruktionerna nedan för att avinstallera (ta bort) din Norton-programvara. Windows från Microsoft Verktyget Norton Remove and Reinstall är det enklaste sättet a

bottom of page