top of page
  • Writer's pictureAnita Hansson

Problem med att logga in på Norton Online Vault? Så här åtgärdar du det?

Du kan lagra lösenord och användarnamn i ett valv (molnvalv) skapat av Norton lösenordshanteraren, en funktion i antivirusprogrammet från Norton. Du kan använda Nortons konto för att spara all din data på Norton Online Vault. Ett enda Norton-konto kan endast användas för att skapa ett valv. Ditt Norton-konto gör det enkelt att använda detta Norton Vault och ger dig tillgång till ditt användarnamn och lösenord var som helst. Du behöver inte komma ihåg lösenord längre, tack vare Norton com Setup Product Key, som håller dem helt säkra.

Men vad händer om du stöter på Norton Online Vault-relaterade problem? Alla problem med ditt Norton-valv kan vara osäkra eftersom du inte skulle kunna komma åt dina lösenord, och du kan stöta på värre problem om du inte kunde öppna ditt Norton-valv. Du bör lösa alla Norton Vault-relaterade problem innan du stöter på några betydande.


Öppna Norton Vault genom att följa stegen.


  • GÃ¥ till en webbläsare genom att väcka din gadget.

  • en sökning efter Norton Vault

  • Klicka pÃ¥ inloggningsknappen pÃ¥ Nortons webbplats.

  • Sätt in din Norton-inloggningsinformation.

  • Aktivera inloggningsknappen.

  • Välj Öppna valvfönster.

  • Besök lösenordsrutan

Tryck på knappen Öppna valv efter att ha angett huvudnyckeln för ditt Norton-valv. Du kan nu komma åt alla dina data på Norton Vault. Du bör söka Norton teknisk support om Norton Vault inte öppnas. Många användare har rapporterat att de har problem med Norton Sverige Vault-webbformulär autofyll. Prova lösningarna nedan om du har samma problem.


Skapa en inloggningskonfiguration för delad sida för Norton Vault


Norton Vault lagrar din inloggningsinformation endast om webbplatsen stöder en webbaserad inloggning på delad sida. För att komma åt webbplatsen vill du spara inloggningsuppgifterna, öppna en webbläsare och navigera dit. Valvet är ett säkert alternativ för att välja om ditt Norton Support Sverige valv är stängt. Du kommer att se fönstret för det förseglade valvet. Skriv sedan in ditt Vault-lösenord och klicka sedan på Öppna. Ange din inloggningsinformation igen på webbplatsen och klicka på knappen Logga in.

Slutsats

Ett problem uppstår när du loggar in på tillägget Norton Password Manager. Starta Norton File Cleanup och starta om datorn för att åtgärda problemet.


Relaterad sökning




Recent Posts

See All

Hur stoppar man Norton Pop-ups?

Oavsett vem du är eller vad du gör i livet, vet du förmodligen hur det är avgörande för varje individ att installera ett lämpligt antivirusprogram som Norton nuförtiden. Du bör leta efter en som passa

Hur kan jag avinstallera Norton-programvaran?

Beroende på ditt operativsystem, följ instruktionerna nedan för att avinstallera (ta bort) din Norton-programvara. Windows från Microsoft Verktyget Norton Remove and Reinstall är det enklaste sättet a

bottom of page